Pievieno šo līdzekli ūdenim un uzsmidzini uz matrača. Gultas blaktis aizbēgs vienā mirklī

Gultas blaktis ir viskaitinošākā lieta, kas var apmesties tavā gultā. Šie mazie kukaiņi var nodarīt ļoti lielu kaitējumu mājas iedzīvotājiem.

Un sabojātas mēbeles vai gultas veļa ir mazākais, ko var izdarīt gultas blaktis. Bet jūs varat viegli no tām atbrīvoties, ja sagatavosiet mūsu iedarbīgo līdzekli pret blaktīm.

Efektīvs līdzeklis pret blaktīm

Ja no rīta izkāp no gultas mazos sarkanos punktiņos, tad blaktīm bija dzīres visu nakti. Viņas iekož atklātās ķermeņa vietās, piemēram, rokās, kājās, kaklā, sejā.

Viņu kodumi izraisa niezi un diskomfortu. Viņas var arī sakost mājdzīvniekus.

Bet visnepatīkamākais šādos gultas kaimiņos ir tas, ka viņi ir alerģiju nesēji. Viņu parastā dzīvotne ir putekļi. Tāpēc blaktis veido savu māju no mājas putekļiem. Un dažreiz šādus īrniekus dabūt ārā ir ļoti, ļoti grūti.

Kā tās parādās mūsu mājās?

Gultas blaktis ir ļoti mazi kukaiņi, kuru izmērs nepārsniedz 5 mm. Dienas laikā tie slēpjas tumšos stūros, tāpēc tos ir ļoti grūti ieraudzīt.

Gultas blaktis var apmesties dīvānā pat mēbeļu veikalā. Viņas dzīvo arī mēbeļu rūpnīcās.

Lasi vēl:  Mājās pagatavojams saldējums no olu baltuma. Ideāls našķis karstā laikā

Tāpēc ļoti bieži jaunu gultu vai dīvānu iegādājamies jau ar nevēlamiem kaimiņiem. Blaktis dzīvo arī dabiskajā vidē, tas ir, uz ielas. Kaitēkļiem patīk ceļot.

Viņi var iekļūt mūsu mājās uz mājdzīvnieka kažokādas, uz mūsu drēbēm vai apaviem. Turklāt varam ienest tos mājā kopā ar meža puķēm, kas salasītas piemājas mežā.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu precīzas un dabiskas metodes kā cīnīties ar blaktīm

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment